Over ons

Na 45 jaar als automonteur gewerkt te hebben, en daarvan hebben we de laatste 26 jaar als zelfstandige automonteur gewerkt, is er voor ons nu een nieuwe uitdaging gekomen. Een uitdaging die we trotseren en tegemoet komen met volle kracht om gericht te zijn naar de toekomst. De volgende stap was om een Restaurant – Café – Ijssalon te openen in Hellendoorn, Hancate 2.0.

Na een jaar van intense verbouwing rondom het pand in Hellendoorn, heten wij u van harte welkom in onze nieuwe restaurant, Hancate 2.0! Een leuk avondje uit voor alle leeftijden.

Dus namens uw gastheer Gerrit Nieuwenhuis, en uw gastvrouw, Hendrika Nieuwenhuis, nodigen wij u uit om bij ons langs te komen voor een gezellig avondje met uw vrienden of familie. Altijd terecht, en altijd sfeer.

Bij Hancate 2.0 hebben we voor elk jaarseizoen een ander assortiment gerechten. Zo houden we de smaak vers en blijft u positief verrast! Neem een kijkje onder het kopje menu voor onze gerechten, drankjes en desserts.

Met een overdekt en verwarmd terras kan je bij elke temperatuur bij ons terecht.

Tijdens de winter is een kopje koffie natuurlijk nooit verkeerd, maar dan wil je het warm houden ook. En dat kan, bij Hancate 2.0.

Dus kortom, kom bij ons langs voor een lekkere lunch, een heerlijk diner met als afsluiter een van onze lekkere desserts. Natuurlijk bent u altijd welkom voor enkel een drankje met iets lekkers van de borrelkaart.

Hancate 2.0 voor elke weekdag!